DPD Futárszolgálat

A futár egyenesen házhoz hozza Önnek a csomagot. A kézbesítés előtt a futár telefonon vagy e-mailben értesíti Önt, ahol megállapodhat a kézbesítési időről, amely az Ön számára a legjobb.

3. munkanapon a felvevés után szállítunk. A kézbesítés napján a DPD egy órás időintervallumot ad Önnek, hogy mikor érkezik meg.

A történő kézbesítésről sms-ben és email-ben adunk tájékoztatást, és a DPD Futár alkalmazás a címzett rendelkezésére áll. Itt testreszabhatja a szállításokat, úgy ahogy szüksége van rá.

Miután megkapta az e-mailt a csomagszámmal, megtekintheti az interneten ezen az oldalon.

A futárszolgálat ára 1630 ft.

 


Csomagkuldo

Ár és szállítási idő

Az árut a magyarországi kiadó helyek egyikén veheti fel. A szállítási határidő a megrendelés befejezésétől és benyújtásától számított 2-3 munkanap. A szállítási költség a csomagküldőn keresztül 999ft. Ha a megrendelése meghaladja az 10500Ft-t, akkor automatikusan ingyenes postaköltséget szerez.

Hogyan ellenőrizhetem a megrendelésem állapotát?

Az e-mailen kapott nyomkövetési szám segítségével nyomon követheti a csomagját ITT

Hogyan és hol kell fizetni a terméket?

Az árut a honlapunkon banki átutalással vagy bankkártyával előre fizetheti, vagy fizethet utánvétellel a Csomagküldőben. Ha úgy dönt, hogy utánvétellel fizet a Csomagküldőben, kérjük mindig álljon a rendelkezésére készpénz a csomag átvevéséhez. A kiadási pontokon már nem lehet kártyával fizetni.